Guia de cursos i activitats 2023-2024

portada de la guia de cursos i activitats anuals - curs 2023-2024
portada de la guia de cursos i activitats anuals - curs 2023-2024

S'ha publicat una guia dels cursos i activitats a Bordils pel curs 2023/2024. Inclou els cursos anual que entitats sense ànim de lucre, empreses o professionals especialitzats ofereixen per a infants, adolescents, joves, adults i persones de la tercera edat. Hi ha propostes esportives, activitats de físiques i propostes d'activitats artístiques. 

També, la guia educativa municipal  recull més informació sobre les propostes consolidades que s'ofereixen al poble de Bordils. Us recomanem una lectura per tenir una visió complerta de cadascuna de les propostes. 


Fa més de 10 anys que s'impulsa el taller de memòria que es justifica l'envelliment normal i algunes malalties degeneratives que apareixen a la vellesa i afecten a les capacitats mentals de la gent gran. Les àrees més afectades són la memòria, l'atenció, el reconeixement, el raonament, el llenguatge, el càlcul i la motricitat fina. Amb els tallers de memòria es pretén treballar i activar totes aquestes àrees i procurar que es mantinguin conservades. 

Amb un grup de treball d'entre 10 i 15 persones, s'intenta explicar i treballar els factors que condicionen la salut de les persones grans, el funcionament de la memòria, el manteniment de les capacitats cognitives, i la motivació de l'autoestima i l'estat d'ànim.