Plataforma el comerç a casa

L’Ajuntament de Bordils s'ha adherit a la proposta de dinamitzar el comerç local que impulsa la Diputació de Girona a través de la plataforma “A casa en un clic”. Aquesta eina és un aparador de comerç electrònic que la Diputació de Girona posa a disposició de tots els ajuntaments de la demarcació per facilitar la compra digital en el establiments del municipi.

En aquest enllaç hi trobareu l’accés als establiments de Bordils i de tots els municipis adherits a la plataforma de comerç. #Comerç a casa#

https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/bordils/public/#
https://www.ddgi.cat/comerc-a-casa/bordils/public/#

Podeu consultar a la plataforma 52 establiments de Bordils agrupats segons les categories: 

 • Activitats. ( Entre tots teixim Bordils)
 • Alimentació. (Carnisseries i rostisseries, Fleques i pastisseries, Fruiteries i verduleries i Peixateries) 
 • De compres. ( Alimentació, Arbres, flors, material agrari, Estanc, basars i quioscs, Tecnologia i Tèxtil, complements i calçat)
 • On menjar. (Restauració)
 • Allotjament. (Casses rurals i Hotels i motels)
 • Serveis. ( Assessories i gestió, Bancs, Benestar i salut, Construccions i manteniments, Cultura i educació, Distribuïdores, Lampisteria, Perruqueria i estètica i Tallers)

Aquesta plataforma gratuïta ha de permetre:

 1. Publicitar i donar a conèixer encara més, els vostres comerços, negocis i empreses.
 2. Difondre els productes, ofertes i novetats.
 3. Geolocalitzar els comerços, negocis i empreses per tal de promoure´ls.
 4. Ser un mitjà de difusió de la vostra activitat, negoci o empresa complementari als vostres canals de comunicació.
 5. i, si cal, facilitar la venda electrònica dels vostres productes i serveis a través de la plataforma de pagament que la Diputació de Girona posa a la disposició dels establiments comercials.

Per adherir-vos a aquest projecte cal que ens envieu un correu electrònic a ajuntament@bordils.cat

Des de l’Ajuntament us animem a formar part d’aquesta plataforma de difusió GRATUITA dels comerços, negocis i empreses de Bordils. És una eina gratuïta que NOMÉS POT SUMAR,  servint com a element de comunicació i publicitat d'interès, tant pels propis veïns i veïnes de Bordils, com pels pobles del voltant, turistes i visitants de la comarca. 


Eric Teixidor
Eric Teixidor

 

Des de l’Ajuntament volem agraïr la tasca feta per l’alumne de batxillerat, Eric Teixidor que ha escollit fer les seves 70  hores realitzant la seva assignatura de pràctiques a l’Ajuntament fent així la seva estada empresarial.