Compra a Bordils- Empreses i establiments del poble

Cartell de la campanya Descobreix Bordils- El comerç és viu (2022)
Cartell de la campanya Descobreix Bordils- El comerç és viu (2022)

A Bordils hi ha des de petites botigues on la gent del poble pot fer la compra diària fins a establiments que són dels més importants de Catalunya en el seu sector. Des d’empreses que fan petits serveis al poble i rodalia fins a empreses que exporten el seu producte arreu d’Europa i als cinc continents. 

El conjunt de totes elles és el que crea un teixit comercial fort i equilibrat. La combinació d’establiments que han passat de generació en generació i fa més d’un segle que existeixen amb comerços que han obert les portes aquest mateix 2022.
Actualment, al poble hi ha una més d’una cinquantena de negocis que ofereixen serveis molt diferents: botigues de queviures i alimentació - carnisseries, peixateria, fleca, pastisseria, centres d’estètica, perruqueries, bars, tallers mecànics, empreses de construcció, vivers, cases de turisme rural, lampistes, pintors, etc. I fent un càlcul aproximat, doncs les contractacions varien al llarg de l’any, segons la necessitat de feina, més de 290 persones treballen al poble. En alguna època, no seria cap exageració dir que hi treballen més de 400 persones.