Projecte Brigada Jove

Sessió informativa Brigada Jove 2024
Sessió informativa Brigada Jove 2024

La Brigada Jove és un projecte que s'impulsa al municipi de Bordils des de l'any 2011 i pretén oferir un lloc de treball temporal a temps parcial durant el període de juliol i/o agost per a persones joves del municipi d'edats compreses entre 16 i 25 anys.

Els nois i noies escollits per a formar part del projecte estan contractats per a l’Ajuntament de manera remunerada, a temps parcial (25 hores la setmana), i proporcionen suport en diferents serveis del consistori: com ara manteniment de zones verdes, neteja de la via pública, pintar, recollida de mobles i deixalles, col·laboració en la preparació i muntatge de festes i esdeveniments socioculturals municipals, suport a les activitats de lleure i esport en el municipi durant l'estiu i suport al personal d'oficines i a d'altres serveis municipals. 

A banda d'oferir aquesta experiència laboral es proporciona un acompanyament al llarg del procés, amb una sessió preparatòria del currículum vitae i l’entrevista laboral i una sessió de tancament i avaluació del projecte. Aquestes actuacions complementàries s’ofereixen de manera mancomunada amb l’equip de professionals de l’Àrea de Joventut i l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Gironès (tècniques de joventut i Tècnica de Suport a l'Ocupació Juvenil).

A més, si vols adquirir eines per a fer el teu currículum vitae i preparar l’entrevista laboral, pots participar de la sessió formativa prèvia, t’anirà bé pel procés selectiu!

Des de l’Àrea de Joventut volem promoure accions i serveis que donin resposta, d’acord amb les possibilitats del municipi, a les demandes i necessitats dels i les joves de Bordils, en base al que s’estableix al Pla Local de Joventut 2020-2024.

Fa anys que els serveis dels professionals de joventut a Bordils estan conveniats amb el Consell Comarcal del Gironès, i que es forma part de la Zona Jove Gironès.

 

Què fem?

On ens pots trobar?

Estigues al cas del que fem o posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’Instagram @jovesbordils i @zonajove_girones, al correu electrònic a jovesbordils@girones.cat o per mòbil al 654 634 764.