Casal Jove (juliol)

El Casal de la Zona Jove Gironès és una oferta de lleure adreçada a nois i noies d’entre 12 i 17 anys d’arreu de la comarca.

Té lloc durant el mes de juliol, amb horari de 9:00 h a 13:00 h (excepte els dies en què hi ha excursió o altres activitats especials, que finalitza més tard), i s’hi realitzen activitats variades com jocs i tallers, sortides lúdiques i activitats esportives, un bivac, dinàmiques d’autoconeixement, de treball en equip o de reflexió envers diverses problemàtiques actuals.

El projecte es desenvolupa de manera mancomunada, d’una banda, per tal de fer-lo més atractiu de cares al jovent i potenciar l’establiment de vincles i relacions d’amistat entre nois i noies de diferents municipis i, d’altra banda, amb l’objectiu de beneficiar-se de les potencialitats i equipaments de cada municipi. En funció del nombre d’inscrits s’estableixen diferents seus (generalment dues o tres), mancomunades i coordinades des del Consell del Comarcal del Gironès. L’Ajuntament de Bordils cedeix espais municipals per a possibilitar la realització del casal i assumeix 100 € de cadascuna de les inscripcions dels nois i noies del municipi.