Consell del poble

Legislatura 2016-2019

A Bordils existeix un Consell del Poble des de l'abril de 2017 que es constitueix cada legislatura. El Consell del Poble està format pels regidors i regidores de l'Ajuntament, dues persones del poble que van presentar la seva candidatura i es va sotmetre a sorteig, el jutge de Pau i els representants de les entitats municipals que n'han volgut formar part.

Les persones que van formar la 1a legislatura del Consell del Poble, l'any 2017

Albert Serrats, Montse Pou, Assun Balló, Lluís Negre, Jordi Barrera, Isabel Medina, Carles Nadal, Jordi Gou, Joan Antoni Simon, Josep Bosch ( jutge de pau), Alba Combis, Sonia Casademont, Victòria Massa, Concepció Pi, Josep Puig, Ma Lluïsa Serret, Joan Martinez, 

President: Jordi Gou | Secretària: Victòria Massa

 


Legislatura 2019-2023

Amb la nova legislatura, el 6 de març de 2020, el Ple municipal aprova la constitució del Consell del poble de la legislatura i fixa la sessió constitutiva per al 16 de març.
Es van renovar les persones que integraran el Consell del Poble. Es convida a tothom a formar-ne part, bé pel càrrec polític que representen o bé en representació de les entitats o del poble de Bordils. La figura sempre present és el jutge del Pau. En total, el Consell del Poble està format per 20 persones. S’havia de constituir el dissabte 16 de març, però a causa de l’estat d’alarma es va posposar fins l’1 de juliol que en estar en fase 3 de la pandèmia permetia fer la trobada de les 20 persones que l’integrem.

Les persones que van formar la 2a legislatura del Consell del Poble, l'any 2020
El Jutge de Pau: Josep Bosch Vila, les 9 persones que configuren el Ple Municipal com a representants de l’Ajuntament: Montse Pou Costa, Joan Martínez Soler, Gemma Esteba i Blanquera, Cristina Aguilera Gallardo, Núria Batlle Joher, Martí Vila Giró, Francesc Xavier Jou Viola, Montserrat Sala Vila i Jordi Puig Boada. Dues de les tres persones candidates presentades en representació del poble: Josep Busquets Vila i Carme López Contreras. Vuit persones en representació del teixit social: Mª Lluisa Serret i Vert (Llar de Jubilats i Pensionistes); Concepció Pi i Negre (Assemblea Territorial de l’ANC); Anna Mª Estragó Cornellà (Punt de Lectura); Lluís Negre Pigem (Club Handbol Bordils); Sònia Casademont Matamala (Associació Girallunes); Josep Pou Collell (Associació Veterans de Futbol); Marc Combis Ganigué (Ateneu Popular La Pioixa); Bernat Llauradó Auquer (AFA de l’Escola).

President: Josep Puig i Secretària: Carme Lòpez