Zona Jove de la Llera del Ter

Zona Jove del Ter

Sota el paraigua de la Zona Jove de la Llera del Ter, s'hi agrupen els municipis de Bordils, Cervià de Ter, Flaçà, Sant Jordi Desvalls i Viladasens. La voluntat és mancomunar els professionals de joventut i promoure activitats conjuntes per al jovent. L’equip de professionals de joventut, el formen la Irene Badosa, com a tècnica de joventut, i en Jordi barrera, com a dinamitzador juvenil.
 SERVEIS QUE S’OFEREIXEN:
Estan a la vostra disposició per informar-vos i assessorar-vos en les qüestions que us afectin.  En algunes ocasions, a més, també reben el suport d’altres professionals per a situacions més específiques, com els ajuts a l’habitatge, els serveis laborals...en els quals es té el suport de l’Oficina Jove del Gironès i del Consell Comarcal del Gironès.
Els PROGRAMES que s'impulsen són:
  1. PROGRAMA D’INFORMACIÓ I DINAMITZACIÓ JUVENI: Informació, dinamització juvenil i tardes jove; bus jove a.... de dia i de nit; pidce a Institut de Celrà, Orienta’t; Em faig gran; Gen’94; suport a la cultura popular i comunicació i informació a través del web zonajoveter.cat.
  2. PROGRAMA PER AL FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ ASSOCIADA I NO ASSOCIADA:  Suport a les entitats juvenils; projecte pels 13/16; delegats/des del curs; col.laboració en l'organització de les activitats en el municipi. 
  3. PROGRAMA PER AL FOMENT DEL TREBALL JOVE: borsa jove de treball, brigada jove i xarxa de treball voluntari
Si vols coneixer millor LES ACTIVITATS I PROPOSTES DE JOVENTUT consulta el power point del PLA LOCAL DE JOVENTUT DE BORDILS 2012-2015
Si vols donar la teva opinió  CLICA I OPINAQUINS DIES I ON ENS PODEU TROBAR?  ( a l'estiu de 17 a 19.30 )
  • Bordils: dilluns de 17.45 a 20 i dimecres de 16.00 a 19.30 h al local jove
  • Flaçà: dijous de 17.30 a 19.30 i divendres de 16 a 19 .30 h al local jove
  • Sant Jordi Desvalls: dimarts i divendres de 16 a 19 h al local jove
  • Cervià de Ter: dilluns de 17.30 a 20 i dijous de 16 a 19 h
Estem oberts a totes les iniciatives que ens vulgueu fer arribar i a qualsevol idea, suggeriment, comentari o col·laboració.
Contactar per telèfon : 872 98 00 37 (Bordils) 

www.zonajoveter.blospot.com                                www.facebook.com/zonajoveter
Cpia_de_local_jove                 Zona Jove              Cpia_de_pioixa