Joventut

Joventut

Parlar de joventut és parlar de present i futur del nostre poble, és parlar d’il·lusió, dificultats, feina, oci, habitatge, primeres vegades, estudis,...i moltes altres coses que des de la regidoria de Joventut intentem abraçar per tal d'oferir serveis a la gent jove. Segons el padró municipal de Bordils hi viuen 155 persones d’entre 12 i 20 anys amb necessitats diverses i maneres de veure i viure al poble diferents. Si ampliem la franja d’edat fins als 30 anys, a Bordils hi resideixen 277 persones, o sigui el 15,74% de la població són joves.

Per sort, Bordils és un municipi on el jovent és molt actiu. Des de fa molts anys hi ha hagut l’associació Jovent de Bordils molt oberta i disposada a promoure activitats pels joves i també pel conjunt de la població. Però no és l'única entitat juvenil que hi ha: destaquen l’associació La Pioxa, que també fomenten activitats i ofereixen el serveis des del local la pioxa.I també hi ha els joves que com a individus particulars busquen els seus propis serveis al poble. Des de fa uns anys amb algun dels pobles del voltant i el Consell Comarcal del Gironès es va decidir mancomunar els serveis de joventut, buscar el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i crear l’anomenat Zona Jove de la Llera del Ter.

  logo_fons_blanc    Jovent_de_Bordils_Logo      logo_pioixa

 


DIES D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:

L’equip de professionals de Joventut, el formen la Irene Badosa, com a Tècnica de Joventut, i la Cora Rosell, com a Dinamitzadora Juvenil. Per a qualsevol altra qüestió podeu demanar més informació al local de joves (872 98 00 37), a l’Ajuntament de Bordils (972 49 00 03) o a l’Oficina Comarcal de Joventut (972 21 32 62) o accedir al blog: http://www.zonajoveter.cat                  www.facebook.com/zonajoveter

Tècnica i dinamitzadora de joventut: els dijous de 9 a 13 h.
Dinamitzadora juvenil els DIMARTS de 16 a 19 i els dimecres de 16 a 19. Els dijous a l’hora del pati els podeu trobar a l’Institut de Celrà.