previous arrow
next arrow
Slider

Contracte en Pràctiques

En el marc del programa Garantia Juvenil a Catalunya, el SOC incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir,  d'aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Aquest programa ofereix subvencionar contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa. D’aquesta manera, el programa facilita que joves menors de 30 anys a l’atur puguin dur a terme un període de pràctiques laborals després d’haver acabat l’educació formal o bé de quedar-se en situació d'atur.

L'Ajuntament de Bordils, des de l’any 2017, hem participat en aquest programa i hem pogut contractar durant 6 mesos joves que s’han incorporat a diferents tasques del consistori: integrador social, mestra i periodista.

Al llarg del seu seguiment, els joves realitzen sessions d’orientació laboral on reben assessorament sobre com realitzar el currículum, on trobar oportunitats laborals o com afrontar una entrevista de feina a càrrec de la referent d’ocupació juvenil comarcal.

 

BANNER

BANNER AJUTS LLOGUER

IMG 20200424 WA0002

Quiosc de Premsa

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Escola de Bordils

AFA