previous arrow
next arrow
Slider

Contracte en Pràctiques

En el marc del programa Garantia Juvenil a Catalunya, el SOC incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir,  d'aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

Aquest programa ofereix subvencionar contractes de treball en pràctiques durant un període de sis mesos a jornada completa. D’aquesta manera, el programa facilita que joves menors de 30 anys a l’atur puguin dur a terme un període de pràctiques laborals després d’haver acabat l’educació formal o bé de quedar-se en situació d'atur.

L'Ajuntament de Bordils, des de l’any 2017, hem participat en aquest programa i hem pogut contractar durant 6 mesos joves que s’han incorporat a diferents tasques del consistori: integrador social, mestra i periodista.

Al llarg del seu seguiment, els joves realitzen sessions d’orientació laboral on reben assessorament sobre com realitzar el currículum, on trobar oportunitats laborals o com afrontar una entrevista de feina a càrrec de la referent d’ocupació juvenil comarcal.

 

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

900 900 120

Quiosc de Premsa

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Escola de Bordils

AFA