previous arrow
next arrow
Slider

Promoció Econòmica

L'Àrea de Promoció Econòmica està gestionada directament des d'Alcaldia, a càrrec de l'Alcalde Montse Pou. Aquesta àrea està conveniada directament als serveis de promoció econòmica del Gironès.

Durant l’any 2021, i viscuda la situació que patim arrel de la pandèmia covid-19 vam impulsar a través dues convocatòries de la diputació de Girona amb un catàleg amb tots els establiments del municipi (vegeu catàleg) i una campanya de foment de la compra a Bordils, amb un concurs de vals de descompte vinculats a la campanya de promoció del comerç del municipi, Compra a Bordils, fes poble!

Des de l’Ajuntament s'ha estat continuant treballant amb l’Àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal del Gironès per continuar amb la línia de promoció encetada. Per aquest motiu s’ha fet un treball de camp per poder tenir un cens de les activitats econòmiques i dels locals buits del municipi (enllaç) i s’ha col·laborat amb els establiments comercials en l’edició del mapa de Bordils en format paper que s’ha repartit a totes les llars i establiments (vegeu mapa).

Imatge Bordils es una opcio.jpg

A grans trets, els serveis que s'ofereixen són suport a la dinamització empresarial i en l'impuls dels programes d'ocupació. 

Des de l'Ajuntament de Bordils es va participar en el "Pla estratègic en l'àmbit del desenvolupament econòmic local i l'ocupació de la comarca del Gironès". Podeu consultar aquí el document sencer.

Vídeo Jornades d'Educació

Caratula video Educacio

 

BANNER CONVIURE.jpg

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Quiosc de Premsa

Escola de Bordils

AFA

arxiu sonor