previous arrow
next arrow
Slider

Gestió de residus

L'Ajuntament de Bordils vol potenciar la recollida selectiva dels elements que no es poden dipositar en els contenidors habituals, com són electrodomèstics, trastos vells o poda i restes vegetals.

Deixalleria comarcal de Celrà

Deixalleria

Gràcies al conveni amb el Consell Comarcal del Gironès, els veïns de Bordils poden utilitzar de manera gratuïta els serveis de la Deixalleria Comarcal de Celrà. A la deixalleria s'hi poden portar tots els elements que no es poden dipositar en els contenidors habituals. La deixalleria comarcal té un horari de dilluns a divendres, de 15 a 19h, i dissabte, de 9 a 14h i de 16 a 19h.


 

Recollida de trastos vells

WhatsApp Image 2019 11 07 at 08.43.35

L'Ajuntament de Bordils té un servei de recollida porta a porta de trastos vells i voluminosos (cadires, taules, mobles...).

El dia de recollida serà els dimarts al matí. Per utilitzar aquest servei, els veïns han de deixar els trastos davant de casa seva el dilluns a la nit i avisar a l'Ajuntament.

Si el dia de recollida és festiu, es farà el següent dia laborable.

 

Recollida de poda i restes vegetals

Recollida poda

Des de novembre de 2019, l'Ajuntament de Bordils ha renovat la recollida de poda i restes vegetals al municipi.

Els volums petits (fulles, flors, herbes...) es poden llençar amb les restes orgàniques als contenidors habituals.

Per als volums mitjans de residus vegetals, l'Ajuntament ha col·locat al municipi dues banyeres de residus vegetals on s'hi pot abocar material. Aquest servei és exclusiu per a particulars residents a Bordils.

Els volums grans de residus s'hauran de portar personalment a la Deixalleria Comarcal de Celrà de manera gratuïta.

Els serveis professionals de jardineria no poden fer ús dels serveis municipals i estan obligats a disposar d'un gestor de residus autoritzat.

 

Contenidor de robaroba amiga

Des de mitjans del 2009, el nostre municipi també disposa d'un contenidor de Roba Amiga on s'hi pot llençar la roba. Està ubicat prop del pàrking de l'Ajuntament.

 

 

arxiu sonor

Quiosc de Premsa

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Escola de Bordils

AFA