previous arrow
next arrow
Slider

Medi Ambient

La gestió del medi ambient al municipi de Bordils està inclosa dins l'Àrea de medi ambient, parcs i jardins, fauna i manteniment de camins i entorn rural, gestionada per la regidora Gemma Esteba Blanquera.

La mateixa regidora s'encarrega de la gestió de residus, la gestió de l'aigua i l'Agenda 21. A més, també gestiona el patrimoni històric i natural de Bordils, que inclou els arbres monumentals, l'Església de Sant Esteve o les rutes, camins i entorns rurals, entre altres aspectes.

Per adreçar-vos a la regidora que gestiona tots aquests àmbits ho podeu fer a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Bordils 6 novembre 2019 Xevi Planas 7485

 

NOU SISTEMA DE RECOLLIDA DE PODA A BORDILS

Informació de la gestió de residus DE PODA:

  • Els sistema de banyeres per la recollida de vegetals finalitza l’1 de maig.

 L’habitatge que tingui la necessitat de reciclar el material resultant de la poda dels arbres ( branques de fusta amb o sense fulla) té dues opcions:

  1. Portar-ho a la deixalleria mancomunada a Celrà, en l’horari habitual
  2. Demanar la recollida de la fracció poda a través del servei Porta a Porta que ofereix el Consell Comarcal. Aquest servei s’ha de sol·licitar a través del formulari o bé anar a buscar-lo a l’oficina Porta a porta.

El preu d’un servei de buidatge és de 35 €/big-bag (d’1 m3). El pagament es pot fer a través de la línia oberta o amb el codi de barres a l’entitat bancària de referència.

Amb el conforme de pagament es pot anar a recollir el vostre big-bag a l’Oficina Porta a Porta de Bordils, en l’horari habitual (dimarts de 16 a 20h, i divendres de 9 a 14 h)

La recollida serà similar al sistema de voluminosos. El dia establert s’ha de deixar el volum davant l’habitatge per tal que camió pugui procedir a aixecar i buidar, deixant el big-bag buit.

Recordar que podeu deixar els residus que genereu en el vostre jardí (gespa, fulles, flors seques, branques de poda d’herbàcies) fins a un volum de 80 litres dins cubell, bossa de ràfia, etc.  

Imatge Cubells Poda

Vídeo Jornades d'Educació

Caratula video Educacio

 

BANNER CONVIURE.jpg

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Quiosc de Premsa

Escola de Bordils

AFA

arxiu sonor