previous arrow
next arrow
Slider

Joventut

Des de l'Àrea de Joventut volem promoure accions i serveis que donin resposta, d'acord amb les possibilitats del municipi, a les demandes i necessitats dels joves de Bordils. A Bordils hi viuen 298 joves d'entre 15 i 29 anys.

Des del març de 2020 hi ha un nou referent per a canatlitzar les propostes i les activitats que es promoguin amb els joves i les joves del poble. S'ha obert un nou canal de comunicació direte a través d'Instagram: @jovesbordils. joves bordilsL'espai físic de referència és el Local Jove, ubicat als locals de darrera la Pista Vella.

Local Jove

L'Ajuntament de Bordils, a través del Pla local de joventut de Bordils 2020-2024, ofereix un seguit d'activitats i serveis per al jovent d'aquest municipi.

Fa anys que Bordils té conveniats els serveis dels professionals de joventut al Consell Comarcal del Gironès i forma part de la  Zona Jove Gironès. Més informació: https://www.zonajovegirones.cat/ca/joventut-als-pobles/bordils/

A Bordils hi ha dues entitats dirigides i impulsades pels joves del poble:

  • El Jovent de Bordils és una associacio sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure activitats (nits fresques, actes de la Festa Petita i Festa Major, la Castanyada, activitats de Nadal i Reis, etc.)
  • L'Ateneu popular La Pioixa també és una associació sense ànim de lucre, que organitza activitats (xerrades, concert, festes solidàries, sopars...) i ofereixen serveis des del local La Pioixa.
logo zona jove la llera vectoritzat recuperado 2

arxiu sonor

Quiosc de Premsa

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Escola de Bordils

AFA