previous arrow
next arrow
Slider

Joventut

Des de l'Àrea de Joventut volem promoure accions i serveis que donin resposta, d'acord amb les possibilitats del municipi, a les demandes i necessitats dels joves de Bordils. A Bordils hi viuen 298 joves d'entre 15 i 29 anys.

Fa anys que Bordils té conveniats els serveis dels professionals de joventut al Consell Comarcal del Gironès i forma part de la  Zona Jove Gironès. Amb l'Ajuntament, a través, del pla local de joventut de Bordils, prorrogat fins a tenir aprovat el nou 2020-2024, tenim programades un seguit d'activitats i serveis per al jovent d'aquest municipi.

  • Tardes joves: Al llarg de l'any s'ofereixen cursos i tallers que responen a les necessitats i demandes de la gent jove del poble.
  • Treball comunitari amb els joves: Col·laborem amb el carnaval, amb les nits fresques, amb el halloween, etc.
  • Connexions a l'Institut de Celrà: La dinamització dels patis, els dimarts de 12.30 a 13 h; el paquet de xerrades a les tutories de secundària; la trobada comarcal amb els delegats i les delegades de 2n i 3r d'ESO; servei de benvinguda a l'alumnat de 6è -Em faig gran-; taller obert, i el servei de voluntariat per a l'alumnat de 4t amb el servei a la comunitat.
  • Sortides en bus: Esquiada, Waterworld, Port Aventura, bus de nit a les Fires de Girona, etc.
  • Ocupació Juvenil: Brigada jove i contractes de pràctiques per a joves.
  • Punt lila: Diades institut, commemoració 8M, paradeta a la Festa Major, commemoració 25N.

A Bordils hi ha dues entitats dirigides i impulsades pels joves del poble:

  • El Jovent de Bordils és una associacio sense ànim de lucre, que té com a objectiu promoure activitats (nits fresques, actes de la Festa Petita i Festa Major, la Castanyada, activitats de Nadal i Reis, etc.)
  • L'Ateneu popular La Pioixa també és una associació sense ànim de lucre, que organitza activitats (xerrades, concert, festes solidàries, sopars...) i ofereixen serveis des del local La Pioixa.

L'espai de referència és el Local Jove, ubicat als locals de darrera la Pista Vella.

Més informació: https://www.zonajovegirones.cat/ca/joventut-als-pobles/bordils/

logo zona jove la llera vectoritzat recuperado 2

 

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

900 900 120

Quiosc de Premsa

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Escola de Bordils

AFA