previous arrow
next arrow
Slider

Esports

L’Àrea d’Esports té com a finalitat fonamental promoure l’ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l’activitat física i l’esport com a eina educativa, de salut i d’integració social.

Des de l'Ajuntament tenim com objectius fonamentals:

  • Donar suport a les entitats esportives del municipi  i cedir-los l’ús dels equipaments municipals
  • Manteniment, conservació i millora dels espais  i equipaments esportius.

Al municipi hi ha diverses entitats dedicades a la pràctica de l’activitat esportiva. Totes reben una aportació econòmica per a l’impuls de les activitats anuals, i això fa que les persones de Bordils poguem practicar activitats esportives diverses al municipi. A més del suport i les subvencions econòmiques, la cessió d’equipaments esportius a les entitats és una prioritat per a l’Ajuntament.

Tots sabem i reconeixem que és, i ha sigut, l’esforç de totes les persones vinculades al Club Handbol Bordils (entrenadors/res,  esportistes, socis i sòcies, familiars, persones col.laboradores, etc.) qui han aconseguit que el nostre municipi gaudeixi d'una estructura de formació excel.lent i d’un reconegut prestigi esportiu.

Un altre objectiu fonamental de l’àrea són les inversions en infrastructures per tal de tenir equipaments esportius de qualitat i poder millorar els existents. Sens dubte, disposar d’instal·lacions de qualitat afavoreix la pràctica esportiva i millora el rendiment dels esportistes. Per això, des de l'Ajuntament es destina una quantitat econòmica important al manteniment i millora de les instal·lacions esportives, com són el Pavelló verd i blanc i el Pavelló Torrentó.

Les diferents modalitats i vessants de l’activitat física i esportiva, i els mitjans i recursos que s’utilitzen, s’han diversificat enormement en els darrers anys al nostre municipi. Des de la pràctica estrictament lúdica fins a l’esport federat hi ha tota una amalgama d’activitats, adreçada a sectors i segments d’edat diferents de la població, amb interessos també diferents.

I permet i facilita que més de 300 persones de totes les edats practiquin esport de forma regular.

Gener 2020
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Agenda

Div Gen 31 @20:00 -
Inauguració "Al Gironès llegim!"
Diu febrer 02 @18:00 -
Gloti & Fredi Germans SL
Dic febrer 05 @16:00 -
Cinema per a gent gran: Dolittle
Diu febrer 09 @12:00 -
Les llumetes de Ko Ko Yao
Diu febrer 09 @15:00 -
Anem al Teatre: West Side Story
Diu febrer 16 @18:00 -
Viu la màgia
Dij febrer 20 @20:00 - 09:00PM
Xerrada Adolescència

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

Quiosc de Premsa

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Escola de Bordils