previous arrow
next arrow
Slider

Esports

Des de l’Àrea d’Esports volem promoure l’ús dels serveis i equipaments esportius municipals, aprofitant els grans avantatges de l’activitat física i l’esport com a eina educativa, de salut i d’integració social.

Des de l'Ajuntament tenim com objectius fonamentals:

  • Donar suport a les entitats esportives del municipi  i cedir-los l’ús dels equipaments municipals
  • Programa de cursos i activitats físiques
  • Manteniment, conservació i millora dels espais  i equipaments esportius.

Al municipi hi ha diverses entitats dedicades a la pràctica de l’activitat esportiva. Totes reben una aportació econòmica per a l’impuls de les activitats anuals, i això fa que les persones de Bordils puguem practicar activitats esportives diverses al municipi. A més del suport i les subvencions econòmiques, la cessió d’equipaments esportius a les entitats és una prioritat per a l’Ajuntament.

Tots sabem i reconeixem que és, i ha sigut, l’esforç de totes les persones vinculades al Club Handbol Bordils (entrenadors/res,  esportistes, socis i sòcies, familiars, persones col.laboradores, etc.) qui han aconseguit que el nostre municipi gaudeixi d'una estructura de formació excel·lent i d’un reconegut prestigi esportiu.

Un altre objectiu fonamental de l’àrea són les inversions en infrastructures per tal de tenir equipaments esportius de qualitat i poder millorar els existents. Sens dubte, disposar d’instal·lacions de qualitat afavoreix la pràctica esportiva i millora el rendiment dels esportistes. Per això, des de l'Ajuntament es destina una quantitat econòmica important al manteniment i millora de les instal·lacions esportives, com són el Pavelló Blanc i verd i el Pavelló Torrentó.

Les diferents modalitats i vessants de l’activitat física i esportiva, i els mitjans i recursos que s’utilitzen, s’han diversificat enormement en els darrers anys al nostre municipi. Des de la pràctica estrictament lúdica fins a l’esport federat hi ha tota una amalgama d’activitats, adreçada a sectors i segments d’edat diferents de la població, amb interessos també diferents.

I permet i facilita que més de 300 persones de totes les edats practiquin esport de forma regular.

Vídeo Jornades d'Educació

Caratula video Educacio

 

BANNER CONVIURE.jpg

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Quiosc de Premsa

Escola de Bordils

AFA

arxiu sonor