previous arrow
next arrow
Slider

Equipaments municipals

Ajuntament
L'edifici on actualment hi ha les oficines municipals es va inaugurar l'any 1995. Al mateix edifici de l'Ajuntament també hi ha la Llar de jubilats i pensionistes, el Dispensari i el magatzem municipal.

Ajuntament
 
Escola de Bordils

L'edifici de l'Escola de Bordils està situat entre el carrer Almeda i el carrer Torrentó i acull una línia d’educació infantil i primària per als nens i nenes de Bordils i dels pobles veïns.

 

Escola
 
 Ajuntament vell

L’edifici de l’antic Ajuntament és un edifici vell situat a la plaça de l’Església que s’utilitza com a aules de l’Escola de Música del Gironès.

Ajuntament vell
 
El Casal

El Casal del poble és un antic edifici reformat ubicat al casc antic de Bordils. Té dues plantes: a la planta baixa s'hi fan obres de teatre, concerts, xerrades, reunions i altres activitats i al pis de dalt hi ha el Punt de Lectura de Bordils.

 

Casal
 
Pavelló Blanc i Verd

Inaugurat la primavera del 1983, és la seu dels partits com a local del primer equip del Club Handbol Bordils, de Divisió d'Honor Plata. A més, el pavelló també acull entrenaments i altres partits d'handbol i voleibol.

 

 

Pavelló Torrentó

El pavelló municipal polivalent El Torrentó es va estrenar el desembre de 2007 i té una pista polivalent que s’usa com a gimnàs per a l’escola, per a les activitats esportives i per a les festes i activitats culturals.

 

 
Pista Vella

És una pista polivalent ubicada al centre del municipi. Antigament era la pista d’esports i per això encara s’anomena la “Pista Vella”. Actualment s'hi fan actes de festa major i altres activitats puntuals.

 

 

Local Jove

Situat darrera la Pista Vella, és l'espai des d’on treballa l’àrea de joventut i des d’on s’impulsen els seus programes. A més, també s'hi fan cursos, encara que no siguin relacionats amb la joventut.

 

Local Jove
 

Camp de futbol

El camp de futbol està ubicat al costat del pavelló Blanc i Verd. Es una pista de terra que utilitza l’equip de futbol de veterans.

 

Vídeo Jornades d'Educació

Caratula video Educacio

 

BANNER CONVIURE.jpg

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Quiosc de Premsa

Escola de Bordils

AFA

arxiu sonor