previous arrow
next arrow
Slider

Les festes

  • Cavalcada de Reis -  gener

La rebuda dels Reis d'Orient el diumenge 5 de gener es fa amb la col·laboració del Jovent i la complicitat de la Llar de Jubilats i Pensionistes.

  • Carnestoltes  -  febrer / març

Aquesta festa l'organitza anualment l'AMPA pels voltants de la segona setmana de febrer. Hi ha una rua pel poble i tot seguit l'actuació d'un grup d'animació infantil.

  • La Calçotada  -  març

La Penya Blaugrana de Bordils organitza una calçotada la primera setmana de març. Es fa coincidir amb la celebració del petit aplec de sardanes.

  • La Sardinada  - juny

Aquesta festa també l'organitza el Club de Handbol Bordils, normalment el primer cap de setmana de juny. Es fa coincidir amb la celebració de la festa de final de temporada.

  • CEIP Bordils - Festa final de curs

Dies abans del final del curs escolar s'organitza la festa de l'Escola. El professiorat, les persones de l'AFA i l'alumnat fan la seva festa per acomiadar el curs.

  • Festa Petita  - agost

Es fa sempre el primer diumenge d'agost

  • Festa Major  - agost

El patró del poble és Sant Bartomeu (24 d'agost), però la Festa Major no sempre coincideix amb aquesta data. Hi ha un acord entre pobles veïns (Bordils, Sant Joan de Mollet i Juià) perquè tots tinguem la nostra Festa Major sense coincidir en les mateixes dates. L'organitza el Jovent de Bordils i està oberta a propostes populars promogudes per altres entitats o col·lectius del poble. Totes les festes compten, també, amb el suort i la col.laboració de l'Ajuntament de Bordils.

  • La Castanyada  - novembre

El Jovent de Bordils i la Zona Jove Gironès organitzen cada any la castanyada, que uneix la tradició de menjar castanyes amb una visita a la Casa del Terror que es prepara a l'edifici de l'Ajuntament vell.. També la Llar de Jubilats organitza una castanyada popular per aquestes dates. 

Vídeo Jornades d'Educació

Caratula video Educacio

 

BANNER CONVIURE.jpg

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Quiosc de Premsa

Escola de Bordils

AFA

arxiu sonor