previous arrow
next arrow
Slider

Cultura i festes

L'Àrea de Cultura i Festes està gestionada directament des d'Alcaldia, a càrrec de l'Alcalde Montse Pou i s'encarrega de coordinar les propostes culturals que s'organitzen al municipi. Bona part de la proposta sorgeix de l'acció de les entitats del poble, a més de la proposta de concerts, obres de teatre i altres activitats al llarg de l'any. El municipi forma part de cicles supramunicipals com Escenaris, Al Gironès Llegim o la Xarxa Gironina de Cafè Teatre i a més té programacions pròpies com poden ser els Concerts de Tornada.

S'organitzen, una vegada al mes, sortides per anar al Teatre a Barcelona, amb una excursió amb bus que surt des de l'Ajuntament. També hi ha activitats culturals puntuals que es repeteixen any a any, com el Concert de Primavera de l'Escola de Música del Gironès, el concert de guitarres a finals de juny o diferents audicions de sardanes, una d'elles pel Petit Aplec que s'organitza l'1 de març.

A més, també hi ha un seguit de festes que es fan cada any, algunes d'elles organitzades directament per l'Ajuntament i altres organitzades per les diferents entitats amb el suport del consistori municipal. Algunes d'aquestes activitats són la Festa Major, la Festa Petita, la cavalcada de Reis, la calçotada i l'aplec de sardanes, la festa de final de curs de l'escola o la castanyada, entre altres.

Vídeo Jornades d'Educació

Caratula video Educacio

 

BANNER CONVIURE.jpg

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

centre civic virtual

900 900 120

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Zona Jove

Quiosc de Premsa

Escola de Bordils

AFA

arxiu sonor