previous arrow
next arrow
Slider

avís legal

Aquest lloc web i el domini són propietat de l'Ajuntament de Bordils, amb domicili a la plaça Onze de setembre núm. 1, de Bordils (CP 17462), CIF P1702800B, tel + 34 972 49 00 03 i correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta web està disposició de qualsevol usuari o usuària amb la finalitat de facilitar informació dels serveis i gestions propis de l'Ajuntament de Bordils i, alhora de proporcionar informació general del municipi de Bordils.


Propietat intel.lectual


La totalitat del contingut d’aquest lloc web, tant els logotips, textos, fotografies, dissenys o altres elements gràfics, així com l’estructura del disseny, combinacions de colors o forma de presentació dels continguts, estan afectats per drets de propietat intel.lectual protegits per la llei, drets que els usuaris del web han de respectar. Pertanyen al Consell Comarcal del Gironès o a terceres persones amb qui el Consell Comarcal del Gironès n’ha acordat la utilització i comunicació. Configuren i s’han inclòs a aquest lloc amb finalitats d’informació i prestació de serveis. Únicament poden ser utilitzats per a aquestes finalitats i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública, ni qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa del Consell Comarcal del Gironès.

El Consell Comarcal del Gironès informa que el seu logotip pot ser utilitzat únicament per a identificar activitats o iniciatives pròpies del Consell Comarcal del Gironès, o d’altres persones o institucions quan aquestes iniciatives o activitats compten amb el suport explícit o la participació del Consell Comarcal del Gironès.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en un finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit del Consell Comarcal del Gironès.


Responsabilitats sobre el funcionament del lloc i enllaços


El Consell Comarcal del Gironès no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències,omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il•legítimes fora del control del Consell Comarcal del Gironès. No obstant es compromet a advertir prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

El Consell Comarcal del Gironès no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació d’altres persones físiques o jurídiques a la que es remeti per mitjà d’enllaços o d’altres sistemes.

Condicions d’ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l'Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules.

Novembre 2019
L M X J V S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Agenda

Div Nov 15 @20:00 -
Llegendes de nit
Diu Nov 17 @19:00 -
Castanyada
Diu Nov 17 @20:00 -
Casa del Terror a Bordils
Dim Nov 19 @23:59 -
Consell del Poble
Dic Nov 20 @20:00 -
Xerrada
Div Nov 22 @08:30 -
La Poesia al cap
Diu Nov 24 @10:00 - 01:00PM
Taller de Nadal
Diu Nov 24 @15:30 -
Anem a teatre
Diu Des 01 @18:00 -
"Després de la mort, què?"

Servei de Whatsapp

294px WhatsApp logo color vertical.svg

Quiosc de Premsa

On és Bordils?

Vídeo: Volem votar!!

Escola de Bordils